*

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Escena més perillosa del cinema


Si sempre s'ha catalogat al cinema d'abans era per arriscar el màxim en les escenes d'acció per aconseguir escenes espectaculars i reals, sense efectes especials ja que no existien. On per rodar aquests tipus d'escenes el cos tècnic de direcció,actors,especialistes... havien de tenir-ho tot assajat per no causar accidents mortals.


Doncs bé, l'escena més perillosa del cinema rodada en un plató va ser la famosa carrera de quadrigues de Ben-Hur. Fet que no hem sorprèn gens, ja que el primer cop que la vaig veure sempre vaig pensar quants accidents podia haver provocat rodar tal colossal carrera el 1959 amb les quadrigues xocant i trencant-se, genets volant... sense cap efecte digital amb la dificultat de moure les enormes càmeres d'aquella època. Tot un prodigi del cinema èpic, on cada moment gravat és pura realitat i mereixedora dels 11 oscars guanyats. Tot un model per les posteriors pel·lícules bèl·liques que difícilment podran igualar una aposta tant ambiciosa i real per l'espectador per molta tecnologia que s'utilitzi.

A continuació podeu veure com es va realitzar la escena més perillosa del cinema, espectacular vídeo de 5 minuts on es menciona que la construcció del circ roma es va començar un any abans del rodatge!!! o escenes no previstes durant els assajos que van sortir en el muntatge final.

1 comentari:

  1. Molt curiós i interessant. Jo la veritat és que mai hi havia pensat en això. Gran película per cert!

    ResponElimina