*

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Sophia Loren

Sophia Loren mite vivent del Sèptim Art, considerada l'any 1999 pel American Film Institute com una de les intèrprets més importants de tots els temps i una de les últimes llegendes supervivents del cinema clàssic de Hollywood. Actualment amb 78 anys d'edat continua la seva carrera com actriu de forma passiva, l'ultima vegada la vam poder veure a la gran pantalla l'any 2009 amb la pel·lícula Nine. Va debutar al cinema amb 16 anys i fins llavors ha guanyat més de 50 premis internacionals durant tota la seva trajectòria, destacant entre altres 2 Oscars (1 com premi honorific).

El seva bellesa i posada en escena davant les càmeres, no van passar desaperçebuts per ningun actor de renom dins la meca de Hollywood, on Cary Grant fins i tot li va arribar a demanar la mà. Va treballar amb grans actors com Marlo Brandon, Cary Grant, Clark Gable, Jack Lemmon...


Les grans cites que descriuen la seva personalitat, han estat:

"¡Yo no soy italiana, soy Napolitana! ¡Es otra cosa!"

"La fantasia del hombre es la mejor arma para la mujer"

"El perfume, como la seda, el vino y las flores, es uno de los lujos necesarios de la vida. Su aroma es como un buen vino, que necesita oxigenarse antes de alcanzar el punto de perfección."

"Los buenos modelas manifiestan valores profundos, como la comprensión, la mutua tolerancia e incluso esa pizca de paciencia y sentido del humor sin los cuales nada funciona."


Els seus millors moments en la gran pantalla ballant i fins i tot cantant:

TU VUO FA L'AMERICANO: 



MAMBO ITALIANO



FLAMENCO



MAMBO BACAN



































Vídeo sobre les mentires i veritats de la magnífica Sophia Loren :

Cap comentari: